REMOOTIO SMART GATE CONTROLLER

Maak kennis met Remootio

Remootio is de eerste end-to-end gecodeerde Wi-Fi en Bluetooth-enabled slimme afstandsbediening, waarmee je poorten, garagedeuren en slagbomen kunt bedienen en bewaken met een smartphone. Daarnaast kun je toegang geven aan vrienden, familie en gasten om de poort, garagedeur of slagboom te openen. Sluit Remootio eenvoudig aan op de poort, garagedeur of slagboom met behulp van een paar meegeleverde kabels en je kunt de poort, slagboom of garagedeur bedienen en bewaken vanaf jouw smartphone of jouw smart home hub (zoals Alexa of Google Home).

3 manieren om verbinding te maken

Remootio 3 pakket

Bluetooth connectiviteit
Dankzij de Bluetooth-connectiviteit van Remootio kun je je poorten, slagbomen bedienen, zelfs wanneer de wifi of het internet niet beschikbaar is.

Wifi connectiviteit
Je kunt de Remootio 3 ook verbinden met je thuiswifi, zodat je je poorten overal in huis kunt bedienen.

Internet connectiviteit
Dankzij de internetverbinding van Remootio kun je je poorten, garagedeuren en slagbomen overal ter wereld bedienen en in de gaten houden. Je kunt de internettoegang eenvoudig instellen met een simpele klik in de Remootio app.

De set is compleet om 1 poort, (garage)deur of slagboom te bedienen. Meerdere deuren kunnen vanuit de Remootio app worden bediend. Te delen met 20 unieke gebruikers met elk in te stellen welke manier van verbinding maken.

  • De Remootio 3 heeft twee uitgangsrelais waardoor hij compatibel is met poort-/garagedeuropeners die aparte triggeringangen hebben voor openen en sluiten
  • De Remootio 3 werkt met een 5V-voeding (standaard USB-oplader)
  • De Remootio 3 werkt ook met 5-32V DC, 12-24V AC-spanningen, dus het kan worden gevoed vanaf de sturing van de meeste poortopeners waardoor de installatie zeer eenvoudig is
  • De Remootio 3 heeft twee accessoire-ingangsaansluitingen
  • Compatibel met Amazon Alexa, Google Home, Siri Shortcuts, SmartThings, Apple Watch
  • Ontvang een melding wanneer iemand jouw poort bedient, iemand aanbelt of wanneer de poort open staat

Waar kan ik Remootio kopen?